O meni

Tanja Bogataj je #bepowerfulandfree® kovčinja za (samo)vodenje, Poslovna svetovalka, Train the Trainer ter ustanoviteljica #bepowerfulandfree® pristopa in Platforme.

V svojem 15-letnem delovanju v javnem sektorju si je vedno – bodisi takrat, ko je bila uradno v vlogi vodje, bodisi brez vodstvenega naziva – prizadevala za vodenje z zgledom. S stalnim učenjem, izpopolnjevanjem znanja in veščin z različnih področij ter s spodbujanjem sodelovanja z različnimi deležniki in med njimi si v vseh svojih vlogah prizadeva za kakovostne storitve in rezultate ter izboljšave na posameznih področjih delovanja.

Po več kot 10-letnem aktivnem delovanju na najvišjih vodstvenih položajih v državni upravi se je odločila, da se profesionalno posveti vodenju, coachingu, svetovanju in usposabljanju na področju vodenja in osebnostne rasti. Kombinacija športa in umetnosti od otroštva, leta učenja in prakse na področjih prava, političnih ved, managementa, vodenja in coachinga ter več kot 15 let delovanja z vodji in managerji na najvišjih položajih tako v javni upravi kot v zasebnem in nevladnem sektorju so ji omogočili pridobiti in razviti široko paleto znanj, izkušenj in veščin za podporo visoko učinkovitim posameznikom in timom pri doseganju želenih osebnih in profesionalnih ciljev.

Tanja pri delu uporablja kombinacijo različnih znanj, veščin in izkušenj s številnih področij. Uporablja celostni pristop, prilagojen posamezniku, organizaciji, projektu ali situaciji. Njena velika strast sta tudi gibanje in umetnost. Prepričana je, da nas lahko hitro in močno povežeta z našo pravo naravo in nas ohranjata vitalne, hkrati pa nam ponujata veliko različnih načinov izražanja ter neskončne možnosti za rast in razvoj.

Tanja verjame, da imamo ljudje neomejene sposobnosti za učenje, ustvarjanje in izboljševanje. Prepričana je, da ima vsakdo sposobnost in možnost, da živi svoje najboljše možno življenje. Zato je ustvarila blog BePowerfulAndFree (www.bepowerfulandfree.com). Z zapisi, ki jih objavlja na blogu, želi razširiti sporočilo, kako pomembno je, da vsakdo od nas - kot posameznik in kot del skupnosti in družbe kot celote - izhaja iz svoje notranje moči ter ustvarja pozitivno spremembo v svojem okolju.