Dance Of Truth – PLES RESNICE, POT DO SVOBODE – sobota 8.6.2019

Dance Of Truth – PLES RESNICE, POT DO SVOBODE.

Image
Ples resnice.jpg

DELAVNICA: 

PLES RESNICE – POT DO SVOBODE

Spoznati svoje telo. Prisluhniti glasu resnice, ki ga spregovori še tako neznaten, preprost gib. Dovoliti najglobljim občutkom in čustvom, da se polno izrazijo. Da se lahko skozi vibracijo zvoka ali v objemu tišine preobrazijo. V zavedanju sedanjega trenutka, skozi vsak posamezen vdih in izdih zasidrati svojo pozornost, znati umiriti svoj um. Prepoznati v drugem svoj odsev, ki uči sprejemanja najbolj temnih delov sebe… jih povabiti v svoj objem, nežno jih pobožat. Če sežeš dovolj globoko, morda odkriješ, da so tvoje slabosti v resnici največje odlike. Pogledati strahovom v oči pomeni odpreti prostor za ljubezen. Zaupaj in pogumno stopi čez prag udobja na pot preobrazbe. Pot osebne rasti. Pot do svobode.

Na delavnici »Ples resnice – pot do svobode« bomo skozi preplet različnih vaj in tehnik s pomočjo čuječnostne meditacije, intuitivnega gibanja in coachinga globlje pogledali vase in raziskovali, kaj nas ovira na poti do resnice in katera »žepna« orodja nam lahko vsakodnevno na tej poti pomagajo in nas pripeljejo do končnega cilja – svobode.

08.junija 2019, od 9.00 do 18.00 ure

KJE:

Plesni studio Tej Dance

Kolarjeva 47, Ljubljana


Glasba/Ples

Čuječnost
Coaching

»Dance of Truth« je intuitivno gibanje, ki nam pomaga izraziti in prepoznati resnico. S pomočjo različnih tehnik (intuitivni ples, poseben način poslušanja glasbe, čuječnostna meditacija, coaching in veliko drugih vaj) bomo skozi posamezne tematske delavnice raziskovali, poglobili in sprejeli svoje notranje doživljanje, se osvobodili vajeti lastnega uma ter prepoznali svoje notranje vire za bolj polno, svobodno in radostno življenje.

 

Dovoli si slišati svojo resnico.

Pridruži se nam.

Število mest v skupini je omejeno, zato ne odlašaj s prijavo na
timjan.mateja@gmail.com (041 468 951)


Več info o prijavi, kotizaciji ter napotkih za udeležbo na delavnici: 

 

www.danceoftruth.net