PRIVACY POLICY

Tanja Bogataj s.p., Coaching
POLITIKA ZASEBNOSTI
Zadnja posodobitev maj 2022

Podjetje Tanja Bogataj s.p., Coaching Poslovno svetovanje in usposabljanje (v nadaljevanju “Tanja Bogataj s.p., Coaching, “Tanja Bogataj”, “mi”, “nas” ali “naših”) za postopke zbiranja in uporabe podatkov: 1) vključno brez omejitev na spletu, ko obiščete katerokoli od naših spletnih strani https://www.tanjabogataj.com/ in https://www.bepowerfulandfree.com/ (v nadaljevanju “spletna stran”); in 2) brez povezave, ko nam posredujete podatke, uporablja to Politiko zasebnosti.

Pojmi, ki niso določeni v tej Politiki zasebnosti, imajo pomen, določen v naših Splošnih pogojih uporabe.

Sprejem splošnih pogojev uporabe
Če obiščete našo spletno stran, se strinjate s pogoji te Politike zasebnosti in Splošnimi pogoji uporabe, ki urejajo uporabo spletnih mest. S tem, ko nam posredujete informacije brez povezave, se strinjate tudi s pogoji te Politike zasebnosti.

Informacije, ki jih zbiramo
Med delovanjem spletne strani in / ali v interakciji z vami bomo zbirali in / ali prejemali naslednje vrste informacij:

• “Osebne informacije”
Ko se prijavite za prejemanje naših informacij in glasil, se odzovete na anketo, se registrirate v program, naročite ali izvedete nakup kateregakoli izdelka ali storitve, nam boste morali posredovati “Osebne informacije”. Osebne informacije so osebni podatki, kot so vaše ime in priimek, naslov, e-poštni naslov in telefonaska številka. Od obiskovalcev, ki uporabljajo naše spletne strani, ne zbiramo nobenih osebnih podatkov, če ne predložijo takšnih podatkov prostovoljno, in sicer z registracijo ali pošiljanjem e-pošte, prijave na objave in novičnik, ter prijave na termin za srečanje v koledarju.

– “Informacije o naročilu”
“Informacije o naročilu” so določeni podatki o izdelkih in storitvah, ki nam jih morate posredovati, ko želite kupiti posamezen izdelek ali storitev.

• “Informacije za zaračunavanje storitev”
“Informacije za zaračunavanje storitev” so dodatne informacije, ki nam jih boste morali posredovati, ko žlite kupiti izdelek ali storitev. Take informacije lahko vključujejo številko debetne kartice, številko kreditne kartice, datum poteka veljavnostio, naslov za izstavitev računa, kode za aktiviranje in podobne informacije.

• “Druge informacije”
“Druge informacije” so dodatne informacije, ki jih lahko zbiramo poleg zgoraj navedenih informacij in lahko vključujejo informacije:

1) O sebi: Dodatne informacije, ki nam jih posredujete prostovoljno npr. z anketo in vas osebno ne prepoznajo.
2) Iz vaše dejavnosti: Informacije, ki jih samostojno zbiramo, ko obiščete naše spletne strani, vključno brez omejitev: vrsta brskalnika in jezik; datum in čas; IP-naslove, ki lahko vsebujejo statični ali dinamični naslov IP in včasih kažejo določen računalnik ali napravo, ki jo je mogoče identificirati; sklicevanje in izstopanje strani in URL-jev; čas, porabljen za posamezne strani; katere dele spletnega mesta obiščete; in podobni podatki. Informacije o vaši napravi, vključno z vrsto naprave; univerzalno unikaten ID (UUID); oglaševalski identifikator (IDFA); Mac naslov; operacijski sistem in različico (npr. iOS, Android ali Windows); prevoznik in lokacija države; informacije o strojni opremi in procesorju (npr. shranjevanje, hitrost čipa, ločljivost fotoaparata, omogočena NFC); vrsta omrežja (WiFi, 3G, 4G, LTE); in podobne podatke.
3) Od piškotov: Informacije, ki jih zbiramo s tehnologijio “piškotki”. Piškotki so majhni paketi podatkov, ki jih spletna trgovina shrani na trdi disk vašega računalnika ali mobilne naprave, tako da bo vaš računalnik “zapomnil” podatke o vašem obisku. Uporabljamo lahko oba piškotka seje (ki poteče, ko zapremo spletni brskalnik) in trajne piškotke (ki ostanejo v računalniku dokler jih ne izbrišete), da nam pomagajo zbrati druge informacije in izboljšati svoje izkušnje z uporabo spletnih mest. Če ne želite, da piškotek postavimo na vaš trdi disk, boste morda lahko to funkcijo izklopili na svojem računalniku ali mobilni napravi. Za informacije o tem, kako to narediti in kako izbrisati obstoječe piškotke, se obrnite na dokumentacijo vašega spletnega brskalnika. Če pa se odločite, da ne sprejmete piškotkov od nas, spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.
4) Analitika tretjih oseb: Za analizo vaše uporabe spletnih mest, zbiranjem poročil o dejavnostih, zbiranjem demografskih podatkov, analiziranjem meritev uspešnosti in zbiranjem ter vrednotenjem drugih informacij, povezanih s spletnimi mesti ter uporabo mobilnih naprav in interneta, uporabljamo storitve analitike drugih ponudnikov (npr. Google Analytics).Te tretje stranke uporabljajo piškotke in druge tehnologije, ki nam pomagajo analizirati in posredovati podatke. Z dostopanjem do spletnih strani in uporabo teh podatkov soglašate z obdelavo določenih podatkov o vas s strani teh ponudnikov analitike na način in za namene, določene s to Politiko zasebnosti. Če želite več informacij o storitve Google Analytics, vključno z načinom onemogočanja zbiranja podatkov, obiščite https://www.google.com/analytics.
5) Iz drugih virov: Zbiramo ali sprejemamo lahko informacije od tretjih oseb, kot so Facebook in / ali druga spletna mesta za socialne medije.

Dostop in spreminjanje osebnih informacij in komunikacijskih nastavitev
Če ste se registrirali na naših spletnih straneh, lahko do svojih osebnih podatkov dostopate, jih pregledate in spremenite tako, da sledite navodilom, ki jih najdete na spletnih stranek. Poleg tega lahko upravljate prejemanje trženskih in ne-transakcijskih sporočil tako, da kliknete povezavo “Odjava”. Stranke ne morejo onemogočiti prejemanja transakcijskih e-poštnih sporočil, povezanih z njihovim računom ali naročili. Uporabili bomo komercialno sprejemljiva prizadevanja za pravočasno obdelavo takšnih zahtev. Zavedati se je potrebno, da v naših naročniških bazah podatkov ni vedno mogoče popolnoma odstraniti ali spremeniti informacij.

Kako uporabljamo in delimo informacije
Za zagotavljanje naših storitev uporabljamo osebne informacije, informacije o naročili, informacije za zaračunavanje storitev in druge informacije (skupaj imenujemo to “Informacije”);