Dance Of Truth – ZAUPAM ŽIVLJENJU – sobota 25.05.2019

Fwd: Dance Of Truth – ZAUPAM ŽIVLJENJU – sobota 25.05.2019.

Image
Truth
                             trust
                             workshop.jpg
DELAVNICA:

ZAUPAM ŽIVLJENJU

Da lahko zaupamo drugim in gradimo trdne, izpopolnjujoče medosebne odnose, moramo najprej zaupati sebi. Pot do zaupanja vase pa ni preprosta, pogosto nas pri tem ovirajo strahovi in dvomi, ki domujejo v kraljestvu našega ega. V trenutku, ko postanemo zavestni delovanja njegovih sil, zavestni naših misli, občutkov in čustev, lahko na polju tega samozavedanja vzklije seme zaupanja. Zaupanja v lastno telo, ki vedno govori resnico, če mu dovolj pozorno prisluhnemo. S sočutjem, odprtostjo in sprejemanjem sebe ter svojih globin odpremo vrata našim darovom, strastem in potencialom, da se lahko izrazijo. Odkrijemo, kdo v resnici smo. Zaupanje svoji resnici pomeni zaupanje v življenje sàmo, v življenjsko energijo, ki nas napaja. Dopustiti, da ni vedno tako, kot smo si zamislili v dani situaciji, in zaupati, da smo v tem trenutku točno tam, kjer moramo biti, je temelj popolne predaje življenju in magičnosti trenutka.


Na delavnici »Zaupam življenju« bomo skozi različne vaje in tehnike globlje pogledali vase, v naše telo in raziskovali, kdaj je naša resnica telesna in kdaj spregovori naš um. Ali prepoznamo, kateri glas resnice je pravi? Skozi čuječnostno meditacijo in gibanje bomo ob podpori coachinga ozavestili notranje blokade, izplesali ujeta čustva in si poskušali odgovoriti na to vprašanje ter mnoga druga na poti samospoznanja.
KDAJ:
25. maj 2019, od 8.30 do 17.30 ure
KJE:
Trgovska ulica 3, Izola
Poslovna stavba Anthron
Plaža Simonov zaliv
(prijavljeni dobijo navodila dva dni pred dogodkom)


Glasba/Ples

Čuječnost
Coaching
»Dance of Truth« je intuitivno gibanje, ki nam pomaga izraziti in prepoznati resnico. S pomočjo različnih tehnik (intuitivni ples, poseben način poslušanja glasbe, čuječnostna meditacija, coaching in veliko drugih vaj) bomo skozi posamezne tematske delavnice raziskovali, poglobili in sprejeli svoje notranje doživljanje, se osvobodili vajeti lastnega uma ter prepoznali svoje notranje vire za bolj polno, svobodno in radostno življenje.

 

Dovoli si slišati svojo resnico.
Pridruži se nam.

Število mest v skupini je omejeno, zato ne odlašaj s prijavo na
timjan.mateja@gmail.com (041 468 951)

Več info o prijavi, kotizaciji ter napotkih za udeležbo na delavnici: