Delavnica v sklopu programa #BePowerfulAndFree

28.1., 11.2. in 25.2.2018, Slovenian Eco resort
“Spremeni sebe – spremeni svet”

Paket 3 delavnic Spremeni sebe – spremeni svet (v sklopu programa #BePowerfulAndFree) je namenjen prepoznavanju ter učinkoviti in izpolnjujoči uporabi naše notranje moči in potencialov.

Notranja moč nas lahko osvobodi različnih strahov, omejitev in negativnih misli. Omogoči nam, da delujemo v smeri izboljšanja svojega stanja oziroma situacije in da dosežemo svoje cilje. Opolnomoči nas, da smo v svojem življenju aktivni in ustvarjalni.

Na delavnicah se z različnimi vajami naučimo, kako svojo notranjo moč in potenciale uporabljati za opolnomočenje, za ustvarjanje pozitivnih sprememb v svojem življenju in za učinkovitejše uresničevanje svojih ciljev.

Prva delavnica je namenjena ozaveščanju naših misli, čustev, prepričanj in vzorcev ter iskanju načinov, kako jih lahko uporabimo za samospoznavanje in razvoj.

Na drugi delavnici pozornost namenimo prepoznavanju in poglabljanju svojih potencialov, ki jih lahko uporabimo na poti samouresničevanja in udejanjanja svojega poslanstva. Pomemben dejavnik pri tem sta tudi prepoznavanje omejitev, ki si jih postavljamo sami, in njihovo odpravljanje oziroma naša preobrazba z ozaveščanjem, sprejemanjem in spreminjanjem teh omejitev v svoj potencial.

Fokus tretje delavnice je opolnomočenje in udejanjanje našega polnega potenciala v praksi, torej v vsakdanjem življenju.