Domov

Ključna veščina in umetnost, ki jo je potrebno vaditi in obvladati, če želimo uspeh na kateremkoli področju našega življenja, je samovodenje. S samovodenjem se opolnomočimo za učinek, ki ga želimo doseči, in najdemo boljše načine za dosego želenih rezultatov.

Z mojim unikatnim #bepowerfulandfree® pristopom lahko na izpopolnjujoč in učinkovit način dostopate do neskončnega potenciala za učenje, izboljšavo in ustvarjanje uspeha v vašem življenju in poslu, tako zase kot z drugimi.

Kot kovčinja in svetovalka vas spremljam na vaši poti razvoja, rasti in zadovoljstva do mojstrstva in samorealizacije. Na tej poti tako nisem nikoli sami in ste vedno opolnomočeni za vaš naslednji najboljši korak do želenih ciljev in rezultatov.

#bepowerfulandfree® Zgodba in poslanstvo

Od kar pomnim sem na popotovanju učenja in uporabe naučenega v praksi. To učenje se nikoli ne zaključi. Je popotovanje, da živim svoje življenje opolnomočena in tako, da služim poslanstvu svojega življenja.

Zadnja leta ga imenujem popotovanje “biti močan in svoboden medtem ko ustvarjaš spremembo” (“being powerful and befree while making a difference”). Na svoji poti opolnomočam in navdušujem tudi druge, da se podajo in ostanejo na tej poti.

Z namenom medsebojne inspiracije in opolnomočenja sem ustvarila #bepowerfulandfree® Platformo, kjer delimo zgodbe moči in vodenja.

Lepo vabljeni, da svojo zgodbo delite z #bepowerfulandfree® skupnostjo.

#BEPOWERFULANDFREE®
PRISTOP

Za našo vsako izbiro, odločitvijo, obnašanjem in akcijo sta naša moč in svoboda, kaj naredimo z našimi viri, potenciali in priložnostmi. Naše življenje je naša pravica in odgovornost, in s svojimi izbirami in odločitvami ustvarjamo svojo realnost.

Z #bepowerfulandfree® pristopom in programi vam pomagam, da izberete boljše in najboljše za vas tako, da ste opolnomočeni za vaše izzive in želene rezultate.

Vabim vas, da raziščemo vaše potenciale ter preoblikujemo ovire in izzive v priložnosti in gorivo za preskok in doseganje želenih ciljev na vaš unikaten način.

ZAKAJ
Verjamem v svet, kjer se vsi počutimo dovolj varne in svobodne, da smo lahko to, kar smo, in kjer lahko ustvarimo svoje življenje in dobrobit z učinkovito uporabo naših darov.

KAKO
Verjamem v potencial vas, vašega tima in organizacije in vem, kako uporabiti znanje, veščine, darove in orodja za dosego vaše vizije, ciljev, vpliva in namena.

KAJ
Obljubljeno uspem zagotoviti s svojimi učinkovitimi in stranki prilagojenimi storitvami za osebni in poklicni razvoj, učinkovitost in mojstrstvo.

STORITVE ZA VAS

Kovčing
Svetovanje

Izobraževanje & Trening

Govorništvo
Pisanje govorov

PRIČANJA

caret-down caret-up caret-left caret-right
[testimonial_single id=”11115″]
[testimonial_single id=”10978″]
[testimonial_single id=”1031″]

več